Trouwen is een feestje
Trouwen is een feestje

Trouwen is een feestje

Trouwen is een feestje! Vooral als iedereen geniet!

Hoe zorg je voor een heus feest in de ’tent’ , zodat iedereen na afloop tevreden onder zeil kan?

Door puur te verbinden!

Door iedereen er bij te betrekken wordt DE DAG een grandioos succes. Dat vraagt om de juiste toon, timing en tools. Waar je dat leert? Nergens! Gewoon door van mensen te houden, een portie enthousiasme en vooral door te durven. Lef dus. En vooral door jezelf durven te zijn. Je hebt enkel tevoren het bruidspaar ontmoet. De rest van de gasten, evenals de ouders, ken je niet. Mijn missie? Om, met het ja-woord voor ogen, ervoor te zorgen dat zowel jong als oud geniet.

Marjolein van der Heijden Photography

Natuurlijk voel je op zo’n dag de spanning van de gasten. Bijzonder leuk is het om dit achteraf nog eens te mogen herbeleven dankzij toegezonden ‘kiekjes’ van Marjolein van der Heijden Photography. Prachtig om te zien wat je bij mensen losmaakt op zo’n dag. Thnx Marjolein voor jouw professionele en evenzo gepassioneerde focus! Overigens, tevens dank aan locatie Akkerzicht Bladel dat we met een koninklijk gevoel onder de ‘marqueen’ mensen mogen verbinden.