Sprekend Jojanneke
BABS BOEKEN

BABS BOEKEN

AGENDA & TARIEF

Gaan jullie trouwen of partneren in 2022, 2023 of 2024? Boek mij alvast. Huwelijken worden steeds vroeger gepland. Dat geldt ook voor het vastleggen van een eigen trouwambtenaar of eigen BABS. Het advies is dan ook om geruime tijd vóór jullie trouwdatum contact met mij op te nemen. Het geeft rust als ik op jullie dag beschikbaar ben. Tegelijkertijd hebben we de tijd om aan elkaar te ‘snuffelen’. Voelt het goed? Dan save ik jullie date!

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Neem gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Als we een klik hebben, dan maak ik voor jullie een vrijblijvende offerte ‘op maat’. Elke ceremonie is maatwerk. Dat geldt ook voor mijn offerte. Zeggen jullie ‘JA!’? Dan onderteken je de offerte en stuurt ‘m retour. Zodra ik jullie voorschot en ondertekende offerte ontvangen heb, is onze overeenkomst definitief.

Eventuele reiskosten (kilometers, reisuren, parkeren) zijn niet in mijn tarief begrepen. Datzelfde geldt voor de leges en kosten van mijn benoeming die jullie huwelijksgemeente berekent. Laatstgenoemde kosten betaal je zelf rechtstreeks aan de trouwgemeente. Natuurlijk worden jullie door mij ontzorgd voor wat betreft het geregel rond mijn benoeming voor BABS voor 1 dag. Dat papierwerk verzorg ik voor jullie.

TROUWEN IN BRABANT

Mijn werkgebied betreft vooral de provincie Brabant. Ga je trouwen in de Kempen, trouwen in Eindhoven of trouwen in Den Bosch? Als jullie BABS sta ik jullie graag ten dienste. Ga je partneren of trouwen boven de rivieren? en wil je mij er bij? Dat kan! Realiseer je wel dat de extra reiskosten niet in mijn tarief inbegrepen zijn.

TROUWEN IN BLADEL

Als BABS ben ik ook verbonden aan de gemeente Bladel. Uit zuiverheidsoverwegingen mag Sprekend Jojanneke daar niet actief zijn als zelfstandig trouwambtenaar. Burgerlijke huwelijksvoltrekkingen verlopen dan ook via de gemeente. Natuurlijk mag je wel je voorkeur aangeven. Ik probeer deze, als het kan, te honoreren. Dus gaan jullie in Bladel voor de wet trouwen? En willen jullie mij als trouwambtenaar? Leg dan eerst jullie huwelijksdatum vast bij de gemeente. En geef aan dat je door mij getrouwd wil worden.

Ben ik op jullie trouwdatum beschikbaar? Dan kan ik jullie huwelijk voltrekken. Uiteraard gelden dan de richtlijnen en regels van de gemeente Bladel. Ook onze ontmoeting is dan op het Gemeentehuis. Mijn vergoeding is in de leges van de gemeente Bladel begrepen. Deze leges voldoen jullie rechtstreeks aan de gemeente. Je krijgt van mij dan dus geen factuur.

Zijn jullie al voor de wet getrouwd? En willen jullie nog een hartverwarmende ceremonie met familie en vrienden? Bijvoorbeeld de Renewal of the Vows? Dan kun je mij als ceremoniespreker boeken.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op mijn dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van Sprekend Jojanneke van toepassing.