Sprekend Jojanneke
TROUWEN

TROUWEN

Maak van jullie aanzoek een zegen en omring jullie levensverhaal met liefde

LIEFHEBBEN DOE JE MET JE HART, TROUWEN OOK! MET GEWETENSVOLLE PASSIE VERVUL IK HARTENWENSEN VAN VERLIEFDE MENSEN. HET IS BUITENGEWOON BIJZONDER OM JULLIE LIEFDEVOL TE VERBINDEN. HET JAWOORD ONTROERT TELKENS WEER. DAT GELDT EIGENLIJK VOOR ELKE UITING VAN HART EN ZIEL. OF JE NU GAAT TROUWEN, PARTNEREN OF GEZELLIG BLIJFT SAMENWONEN…….EEN CEREMONIE IS BIJZONDER, VOOR ELK MOMENT

Sasien Photography

BUITENGEWOON TROUWEN

Wil je zélf bepalen waar je trouwt? En hoe? Ongeacht het tijdstip? Trouwen in een bos of in jullie favoriete restaurant? Misschien zelfs tussen de koeien of in het licht van de maan? Dan kies je mij als jullie zelfstandig trouwambtenaar. Trouwen met een eigen zelfstandig trouwambtenaar kan overal, op elk moment. Als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) creëer ik samen met jullie dé trouwceremonie van jullie dromen. Gepassioneerd, met finesse, met gevoel, met het hart.

OFFICIEEL TROUWAMBTENAAR

Als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) mag ik jullie officieel trouwen door heel het land. Wettelijk trouwen in elke gemeente dus. De meeste gemeenten staan open voor ‘babsen van buitenaf’. Wel gelden er per gemeente andere voorwaarden. Dat geldt ook voor de mogelijke trouwlocaties en de tijdstippen waarop getrouwd kan worden. Omdat ik officieel beëdigd ben, is er alleen een benoemingsbesluit nodig van de gemeente waar jullie gaan trouwen. Natuurlijk kan ik bij de aanvraag hiervan begeleiden.

CEREMONIESPREKER

Ceremonieel spreken is een vak. Met metaforen en magische woorden verbind ik twee mensen voor het leven, samengesmeed tot één. Daarbij heb ik een rijke ervaring in zowel de ceremoniële begeleiding, rituelen, gebruiken als familieomstandigheden. Met een prachtige balans tussen een lach en ‘n traan wordt jullie liefdesmoment een memorabele dag.

Met jouw warme uitstraling heb jij een natuurlijke leiding met een duidelijke vocale stem en lichaamstaal

{Erwin & Ellen}

UNIEKE CEREMONIE

Zijn jullie al voor de wet getrouwd en wil je op een eigen geschikt moment jullie gevoel voor elkaar vieren? Groots en uitbundig of liever klein en fijn? Laat me weten wat ik voor jullie kan betekenen, geheel in jullie lijn. Thuis trouwen of op locatie? Tegenwoordig kan er steeds meer.

Of wat dacht je van een her bezegeling van jullie huwelijk? Ongetwijfeld heb je samen al veel meegemaakt. Memorabele momenten, hoogtepunten én dieptepunten. Samen hebben jullie verschillende stormen doorstaan. Het huwelijksbootje vaart gelukkig nog steeds. Hoe mooi is het om daar nog eens bewust bij stil te staan?! Samen met de mensen die jullie liefhebben. Met een levensceremonie of ‘renewal of the vows’ tel je jullie zegeningen in het nu.

CEREMONIEEL TROUWEN

Trouwen wanneer en waar jij wil? In alle vrijheid, zonder afhankelijk te zijn van gemeentetijden of locaties? Op een landgoed, aan het strand, in een bos? Misschien wel in jullie favoriete cafeetje of bij jullie ouders in de tuin? Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om ceremonieel trouwen. Voorafgaand wordt meestal eerst in jullie eigen gemeente wettelijk getrouwd met jullie getuigen. Het is een creatieve manier om wensen uit te laten komen. En dat de huwelijkssluiting zélf tijdens de ceremonie niet rechtsgeldig is, is iets wat alleen wij weten. Ik leg het jullie stap voor stap allemaal uit.

Hoe jij iets emotioneels weet om te buigen in iets moois, is echt ontzettend knap. Daar zijn wij jou nog steeds eeuwig dankbaar voor

{Kevin & Anouk}

ZEG JA TEGEN JULLIE ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR

Trouwen doe je met je hart. En dus volg je dát hart bij de keuze van de invulling van jullie dag. Dat geldt ook voor de keuze van jullie eigen zelfstandig trouwambtenaar. Zorgvuldig dus. Gevoel zegt vaak meer dan woorden. Het moet kloppen. En dus is die klik met elkaar onmisbaar. Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking en wat ik als zelfstandig trouwambtenaar voor jullie kan betekenen.

XXX

Marjolein van der Heijden Photography (foto boven en linksonder)

“Er is ruimte voor een lach en een traan

en dat weet Jojanneke goed te begeleiden!”