Sprekend Jojanneke
BELEVENIS

BELEVENIS

REACTIES & ERVARINGEN

ALLEMAAL ZEIDEN ZE JA!

MIJN AMBASSADEURS ZIJN STUK VOOR STUK VERRAST HOE IK HEN RAAK. HOE IK DAT DOE ? DOOR TROUW AAN MEZELF TE ZIJN. EN DOOR PASSIE NATUURLIJK. DIE PASSIE IS DE EERSTE VOORWAARDE OM MET LIEFDE EN TOEWIJDING TE KUNNEN SPREKEN MET HET HART. HIERONDER EEN GREEP UIT DE LIEFSTE REACTIES. BEN NIET SNEL SPRAKELOOS…….

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

GIJS & MIRANDA

Jojanneke maakt jouw ceremonie tot een onvergetelijke ervaring!

In een aantal gesprekken wist Jojanneke input te verzamelen voor een mooi (levens)verhaal wat leidde tot een lach en een traan en waarbij alle daggasten betrokken werden. Daarnaast leidt Jojanneke de ceremonie en pakt daarmee werk uit handen zodat het bruidspaar echt kan genieten!

ERWIN & ELLEN

Marjolein van der Heijden Photography

Met voorkeur hadden we Jojanneke als BABS voor onze bruiloft gekozen, omdat we haar kenden. Via een verkennend voorgesprek werden alle ins en outs van onze levens met haar gedeeld, zodat ze zich goed kon gaan voorbereiden. Als we nu terugdenken aan onze trouwdag en inzoomen naar onze ceremonie dan verschijnt er een grote glimlach op ons gezicht.

Als je het ons vraagt is deze BABS een must-have op je bruiloft

Het was voor ons één groot feest, waarin Jojanneke zich onderscheidt door: Authentieke vrouw die je ceremonie elegant begeleidt. Warme uitstraling met een natuurlijke leiding via duidelijke vocale stem & lichaamstaal. Persoonlijk verhaal met een lach en een traan & tranen van het lachen. Creatief met items die “verbonden” zijn met elkaar. Vindingrijk door o.a. “ASML” te vertalen in Altijd Samen Met Liefde (vergeet je dus nooit meer). Dus als je het ons vraagt is deze BABS een must-have op je bruiloft om je ceremonie te laten doen stralen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

ROY & NIKKI

Boeiend van het begin tot het eind, eigentijds met humor en subtiele persoonlijke verhalen

“Vanaf het kennismakingsgesprek tot aan de huwelijksvoltrekking hebben wij een erg fijn gevoel gehad bij Jojanneke als trouwambtenaar. Tijdens ons gesprek voelde we ons snel op ons gemak door de rust en enthousiasme wat Jojanneke uitstraalt. Door alle informatie welke ze wil weten, maakt ze een bijzonder persoonlijk verhaal met het nodige extra uitzoekwerk wat hierbij komt kijken om tot een fantastische voltrekking te komen. De manier waarop ze het vertelt is boeiend van het begin tot eind. Niet saai en stijf maar eigentijds met humor en subtiele persoonlijke verhalen.

Foto: Adriaan van de Ven

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

COEN & JUDITH

Je keek echt naar ons en naar het moment! Ook van onze gasten hebben we zeer veel complimenten gekregen over jouw spontaniteit!

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad! En dat komt mede door jou als BABS. Wat een spontane en leuke vrouw ben jij! Je hebt onze ceremonie erg persoonlijk gemaakt door goed te luisteren naar ons verhaal en wie wij zijn. Tijdens onze korte kennismaking heb je een erg goed beeld van ons gekregen waardoor de ceremonie perfect bij ons paste.

Ook heb je onze wensen subtiel benoemd zonder dat gasten zich direct aangesproken hebben gevoeld. Zonder dat het verhaal volledig geregisseerd was, was er juist ruimte voor spontaniteit en voelde je perfect aan wanneer we even bij moesten komen van onze emoties. Je keek echt naar ons en naar het moment! Ook van onze gasten hebben we zeer veel complimenten gekregen over jouw spontaniteit! 

Peggy van Gurp Live Painting
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

KEVIN & ANOUK

Marjolein van der Heijden Photography

Hoe jij iets emotioneels weet om te buigen in iets moois, is ontzettend knap.

Wij waren echt zo ontzettend blij met jou als trouwambtenaar. Vanaf minuut 1 voelde je vertrouwd. Je bent echt een super lief, gezellig mens. Bij het kennismakingsgesprek wist je na 5 minuten precies hoe Kevin en ik als personen zijn, hier hebben we nog dagen om gelachen. Hoe je ook een paar dagen voor de bruiloft nog belde met de teksten: ‘Ha Noukske’ of tegen Kevin ‘Hey Menneke’. Dat maakt hoe jij bent als trouwambtenaar, lekker Brabants en normaal. Wij vonden dit echt ontzettend prettig en durfden daarom alles aan jou toe te vertrouwen (ook al heb ik daar soms moeite mee, haha).

Vanaf minuut 1 voelde je vertrouwd

We maakten ons best druk over het stukje van onze (schoon)moeder wat ze had ingesproken. Jij stelde ons echt op ons gemak. Tijdens de ceremonie heb je dit ook echt waargemaakt. Hoe jij iets emotioneels weet om te buigen in iets moois, is echt ontzettend knap. Daar zijn wij jou nog steeds eeuwig dankbaar voor.

Het klinkt cliché, maar dit was de mooiste dag van ons leven. Alle mogelijke emoties zijn hierin voorgekomen. We hebben gehuild, maar vooral heel veel gelachen en genoten van elkaar. Nogmaals 100000000000x dank. Je bent echt een topmens met een hart van goud!

Marjolein van der Heijden Photography
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

DENNIS & SIMONE

Onze dag was mede dankzij jouw mooie woorden een ontzettend warme beleving, en dat in Januari!

Wat waren wij blij dat jij onze BABS was tijdens onze bijzondere dag. In ons kennismakingsgesprek nodigde jij ons alleen al met je houding uit om ervoor te gaan zitten, er een open en mooi gesprek van te maken. Je gaf ons aan dat je ervoor zou zorgen dat we helemaal in jou hoofd zouden komen te zitten. Zonder dat het ons moeite kostte haalde jij de meest persoonlijke verhalen uit ons naar boven. Door de updates die je na ons gesprek aan ons gaf, kreeg ik oprecht het idee dat jij net zo uitkeek naar onze dag als wij.

[Sasien Photography]

Je maakte er een prachtige, persoonlijke ceremonie van met ruimte voor zowel een lach als een traan. En dat alles was super ontspannen maar vloog toch voorbij, vooral omdat jij er op het juiste moment wat humor of een knipoog doorheen gooide. We wilden graag nog onze trouwgeloften opnemen in de ceremonie, enorm spannend om ons op die manier bloot te geven. Maar jij hebt ons echt geholpen om dat minder spannend te maken. Onze dag was mede dankzij jouw mooie woorden een ontzettend warme beleving, en dat in Januari! Het was in alle opzichten een dag met een gouden randje, super bedankt voor jouw aandeel daarin. We zouden je aan iedereen aanraden! 

[Sasien Photography]

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

BAS & JORIEN

We zijn je nog steeds dankbaar voor deze mooie ceremonie!

Jojanneke je zorgde ondanks de corona voor een liefdevolle en gezellige ceremonie. Eentje die we nooit meer zullen vergeten! We zijn je nog steeds dankbaar voor deze mooie ceremonie! Ook van onze daggasten hebben we veel complimenten over je gehad. Ze waren allemaal heel enthousiast over de manier waarop je ons liefdesverhaal aan hen vertelde.

fotocredits: Eric de Laat

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

HENDRIK-JAN & LOTTE

Je goochelt met woorden, we hebben hier veel leuke complimenten over ontvangen van onze gasten!

Heel erg bedankt voor je rol tijdens onze ceremonie! Je zorgde op je hoge hakken voor een vrolijke en ontspannen sfeer. Speelde leuk in op wat er om je heen gebeurde. Dat alles maakte het voor ons een mooie en persoonlijke ceremonie. Je goochelt met woorden, we hebben hier veel leuke complimenten over ontvangen van onze gasten! Nogmaals heel erg bedankt! Liefs De Millers

Marjolein van der Heijden Photography
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

FRANS & ANN

“Superbedankt voor je lieve toespraak. Fantastisch hoe je jezelf hebt ingeleefd in onze levensloop! nogmaals bedankt!”

Sasien Photography

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

RICK & KATJA

We kenden je natuurlijk niet, maar het voelde alsof we je al lang kenden.

We kijken terug op een hele fijne dag en hebben al vaak tegen elkaar gezegd dat we heel erg blij zijn geweest dat we alles last minute toch door hebben laten gaan! Ook op de ceremonie kijken we met een goed gevoel terug dankzij jou als babs. We hebben het voorgesprek als bijzonder ervaren. Zonder verwachtingen gingen we dit gesprek met jou in en na dit gesprek (van maar een uurtje) zeiden we tegen elkaar dat we dit gesprek als bijzonder ervaren hadden. We kenden je natuurlijk niet, maar het voelde alsof we je al lang kenden.

We hebben tijdens de ceremonie gemerkt dat je goed naar ons verhaal hebt geluisterd. Leuk dat je hieraan je eigen draai hebt gegeven/verhaal van hebt gemaakt in de vorm van ‘een diner’. We hebben iemand horen zeggen: ‘ze maakte er bijna cabaret van’. Alleen maar lof dus voor jouw werk als babs!”

fotografie: Stefan Sanders
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

WIL & MARIJKE

We kunnen alleen maar lof uitspreken. wat hebben wij genoten.

“Hartstikke bedankt voor de geweldige mooie ceremonie. Wat hebben wij genoten. Het was heel bijzonder. We vonden dat je het heel erg leuk  hebt gedaan, we hebben ook heel veel positieve reacties gehad. We kunnen alleen maar lof uitspreken. Je bent ook een hele mooie warme krachtige vrouw ga zo door. Heel veel liefs van ons”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

ALEX & MERETTE

Wat een fijne en mooie ceremonie heb jij er van gemaakt.

Wat een fijne en mooie ceremonie heb jij er van gemaakt. Ook van al onze gasten hebben we mogen terug horen dat je het erg leuk en waardevol hebt gedaan, dank daarvoor!”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

JORDY & ANKE

Jouw woorden hebben iedereen meegenomen!

“Wauw!! Wat heb jij er een prachtig mooie ceremonie van gemaakt! Jouw woorden hebben iedereen meegenomen en zo heb jij onze ‘wandeling’ perfect naar het JA-woord begeleid. Wij waren verrast, geraakt en vooral heel erg onder de indruk. We hadden ons geen betere Babs kunnen wensen! Super, super, superbedankt!”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is LogoSJ2.png

HANS & KIM

Er is ruimte voor een lach en een traan en dat weet Jojanneke goed te begeleiden!


“Jojanneke luisterde met veel betrokkenheid naar ons levensverhaal en vroeg door, zodat zij een mooie tekst kon maken voor de ceremonie. Tijdens het huwelijk vertelde zij vol enthousiasme over ons en dat gaf herkenning bij de gasten. Er is ruimte voor een lach en een traan en dat weet Jojanneke goed te begeleiden. Ook de aanwezige kinderen kregen een rol wat maakte dat het een hele fijne ceremonie was!” [Hans en Kim Dickens]