Sprekend Jojanneke
AANGENAAM

AANGENAAM

SPREKEN DOE JE MET JE HART!

ALS TROUWAMBTENAAR KRUIP IK IN DE HUID VAN DE ANDER,

BEN MET JE BEGAAN.

EN VOEL WAT JE NODIG HEBT,

OM EEN PRACHT VAN EEN CEREMONIE TE LATEN ONTSTAAN.

CEREMONIESPREKER & TROUWAMBTENAAR

Wie ik ben? Diegenen die me kennen zeggen ‘sprekend Jojanneke!’ Origineel, warm, energiek, puur, vertrouwd, ongedwongen, betrokken, creatief en enthousiast. Ze noemen mij BABS, dat is mijn tweede natuur. Als beëdigd trouwambtenaar en Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand mag ik overal huwelijken voltrekken. Trouwen voor de wet dus.

En dat doe ik met passie en spirit! Elk moment, elke keer. Als mens, als moeder, als echtgenote, als contentwriter en als purist. Een rol die, als ik mijn ambassadeurs mag geloven, mij op het lijf geschreven is. Hoe dat komt? Door gewoon mezelf te zijn, toegankelijk en ongedwongen. Authentiek noemen ze dat.

“Jojanneke maakt jouw ceremonie tot een onvergetelijke ervaring! In een aantal gesprekken wist Jojanneke input te verzamelen voor een mooi (levens)verhaal wat leidde tot een lach en een traan en waarbij alle daggasten betrokken werden. Daarnaast leidt Jojanneke de ceremonie en pakt daarmee werk uit handen zodat het bruidspaar echt kan genieten!”

{Gijs & Miranda}

YES, I DO!

En ja, ik wil! Ik wil jullie ontmoeten en begroeten. Luisteren naar jullie persoonlijke verhaal. Om vervolgens alle liefdevolle ingrediënten samen te smelten tot een onvergetelijk moment. Dé ceremonie waar ook jullie gasten, zelfs jaren later nog, over zullen napraten.

SPRANKELEND, GEWETENSVOL, VERSTAANBAAR EN BOEIEND.

Waarbij iedereen zal kunnen genieten van jullie heuglijke moment. Zodoende neem ik jullie én jullie gasten spreekwoordelijk mee op reis. Op een heerlijke manier, omringd door de dierbaarste mensen, met oog voor spontaniteit. Met finesse, met humor en met oog voor elkaar.

ZODAT JULLIE KUNNEN ZIJN, WIE JULLIE ZIJN

EN HET PLAATJE KLOPT

Vanzelfsprekend is er ruimte voor die lach en de stilte van een traan. Want parels over elkaars wangen maakt dat jullie elkaar liefdevol verstaan. Daarbij, spreken is zilver. Zwijgen is goud! Het leven is soms heavy metal. Juíst het dúrven omsmeden naar een puur gevoel is waar je een trouwprofessional aan herkent. Timing en perfectie, in evenwicht met álle elementen die jullie ceremonie nodig heeft.

Spannend? Natuurlijk hebben jullie vlinders in de buik. Laat ze lekker fladderen. Ik stel je gerust en begeleid jullie van ‘aanzoek tot zegen’. Scherp, zorgvuldig en élk moment betrokken bij jullie levensverhaal. Noem het talent, noem het een tweede natuur, noem het sprekend Jojanneke, buitengewoon puur.

Pssssssst, wist je dat er steeds vaker ceremonieel getrouwd wordt? Een creatieve uitkomst voor maximale invulling van wensen. Ik vertel het je graag!