Jacht seizoen open!
Jacht seizoen open!

Jacht seizoen open!

JACHTSEIZOEN GEOPEND!

Ga je trouwen? Partneren?

Of wil je buitengewoon origineel de liefde vieren?

Met een onvergetelijke herinnering voor nu en later?

Zeg dan ‘JA’

OM MET DE GEVLEUGELDE UITSPRAAK TE BEGINNEN: ER HANGT LIEFDE IN DE LUCHT! CUPIDO IS WEER VOGELVRIJ OM TE VLIEGEN. LIEFDEVOL MAG IE AFSTANDEN OVERBRUGGEN EN PIJLTJES PLAATSEN. NIEUW LIEFDES BLOEIEN OP, PLANNEN WORDEN GEMAAKT. YES, WE MOGEN WEER! HET JACHTSEIZOEN IS GEOPEND!

CEREMONIEEL TROUWEN

Wat is het toch heerlijk om weer in het veld actief te mogen zijn. Zeker na zo’n tijd. Vele verliefde stellen hebben hun langverwachte ceremonie nooit gekregen. Tot nu. Zijn jullie het afgelopen jaar in stilte voor de wet getrouwd, en snak je nog naar die onvergetelijke ontroerende momenten? Pak dan jouw kans om ceremonieel te trouwen. Iedereen verdient een memorabel moment. Een onvergetelijke herinnering maak je samen! Bewust, met elkaar, in een intiem samenzijn. Jullie bepalen ‘waar’, ‘wanneer’, en ‘hoe’. Dat is het grote voordeel aan ceremonieel trouwen. Je boekt gewoon je eigen BABS.

ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR

Spreken doe je met je hart. Trouwen ook. Daarom vol je dat hart bij de keuze van de invulling van jullie trouwdag. Dat geldt ook voor de keuze van jullie eigen BABS. Zorgvuldig dus. Gevoel zegt meestal meer dan woorden. En dat gevoel moet kloppen. Dat gaat verder dan ‘liefde op ’t eerste gezicht’. De klik met elkaar is onmisbaar. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om aan mij te ‘snuffelen’. Voelt het goed? Als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand ben ik beëdigd en bevoegd om jullie te trouwen. Dus ook voor de wet. Als professional heb ik een rijke ervaring. Dat maakt dat jullie ceremonie in vertrouwde handen is. Boek jullie zelfstandig trouwambtenaar wel op tijd. Zoals gezegd hangt de liefde in de lucht. Save the date dus!

Ik maak van jullie aanzoek een zegen!

Voel je thuis!

Voel je thuis! Thuis om te vragen, om jezelf te zijn en vrij om mij een ‘aanzoek’ te doen. Want het vieren van de liefde vraagt om vertrouwen, passie en bovenal een onvergetelijke ceremonie. Net als in de film, alleen dan beter. Ik maak van jullie aanzoek een zegen! En omring jullie levensverhaal met liefde!

Laat je inspireren en neem gerust contact met mij op.